top of page
Mia Juli 20221462_edited.jpg

Børnebehandlinger

En tryg og blid behandling

Jeg tilbyder behandlinger til børn og unge. Kranio-sakral terapi er en blid og dybdegående behandlingsform, der afspænder nerve- og organsystem. Det er en blid behandlingsform, der hjælper til at skabe ro i centralnervesystemet. Formålet er at løsne spændinger og rette skævheder, der belaster centralnervesystemet. Du kan læse mere om kranio-sakral terapi under

Kranio-sakral terapi 

Hvad indebærer en børnebehandling?

En børnebehandling varer omkring 45 minutter og foregår påklædt og liggende på briksen. Behandlingen foregår blidt og trygt med respekt for dit barns grænser og behov. 

Behandlingen foregår hovedsageligt omkring hoved, nakke, rygsøjle, mave og fødder. Ved behandling hænder det ofte, at dit barn falder i søvn, idet kranio-sakral terapi har en meget afslappende effekt. Første gang kan det være en fordel at forklare dit barn, at det er hovedmassage og afspænding, så det er nemmere at forstå og kan give mening for dit barn.

Jeg anbefaler, at dit barn har et par løstsiddende, behagelige bukser på fx joggingbukser. Som forælder kan du sidde i behandlingsrummet, mens dit barn modtager behandling.

Hvad er kranio-sakral terapi og organmassage til børn godt for? 

En behandling er afslappende og kan have en lindrende og positiv effekt på blandt andet:

  • Uro og koncentrationsbesvær

  • Hovedpine

  • Mavesmerter

  • Angst

  • Tics

  • Fordøjelsesbesvær

  • Søvnproblemer

  • Øreproblematikker

Hvad kan JIN JOO særligt hjælpe dig med?

Jeg har en særlig forståelse for børn og unge med særlige behov, sensitivitet og stress, idet jeg har arbejdet som lærer inden for specialområdet siden 2008. Jeg vil møde dit barn med mit intuitive, rummelige og positive sind. I mine børnebehandlinger vil jeg sørge for at dit barn føler sig tryg, og jeg vil altid respektere dit barns grænser. Jeg har især erfaring med børn og unge med ADHD, ASF, OCD og Tourette, og jeg vejleder gerne i forhold til spørgsmål eller råd i forbindelse med en behandling. 

Du er altid velkommen til at kontakte mig for spørgsmål eller nærmere info om mine børnebehandlinger.

Børnebehandlinger: About
bottom of page