top of page
Baggrund skrivebord_edited.jpg

Yin Yoga mod stress

Yin yoga, afspænding og mindfulness

Plads til at være dig. Der vil være fokus på at få skabt øget ro i nervesystem, krop og sind. 

Små hensynstagende hold på max. 8 deltagere i samarbejde med Nørrebro Sundhedshus og FOF København.

På mine hold bliver du guidet til stræk, der tilpasses dit behov, og hvad der er bedst for dig. Yin yoga handler om hvordan det føles - og ikke hvordan det ser ud.

Gennem blide stræk og mindfulness, vil vi arbejde med kropsbevidsthed, vejrtrækning, bindevæv og ro. Stillingerne i yin yoga holdes oftest i længere tid ad gangen, fordi det har en positiv indflydelse på dit nervesystem og bindevæv.

Forudsætninger: For alle uanset tidligere erfaringer med yoga

Om Mia Skjoldager:

Eksamineret Kranio-sakral terapeut, Registreret Alternativ Behandler og Organmassage terapeut med klinik på Amager og erfaring med stress, stressrelaterede problematikker og særlige behov. Jeg er uddannet lærer i idræt og dansk som andetsprog og har arbejdet indenfor specialundervisning gennem 15 år. Min undervisning og jeg er rummelig, anerkendende og hjertelig, og jeg lægger vægt på, at der skal være en tryg og rar stemning.

Yin Yoga: About

Hold efterår 2023

Små hensynstagende hold på max. 8 deltagere. 

Tirsdage kl. 16.30-18 (venteliste)

Tirsdage kl. 18-19.30 (2 pladser tilbage)

Holdstart 15. august / 18 gange / Nørrebro Sundhedshus

Dette hold er for dig, der døjer med stress og stressrelaterede problematikker. Undervisningen vil foregå i rolige og trygge rammer. Der er plads til at være dig uanset tidligere erfaringer med yoga.

Der vil være fokus på at få skabt øget ro i nervesystem, krop og sind. Gennem blide stræk og mindfulness, vil vi arbejde med bindevæv, kropsbevidsthed, vejrtrækning og ro. 

Yin yoga handler ikke om perfekte og fysisk krævende stillinger, men om hvad der der er bedst for dig, din krop og dit sind.

Du bliver guidet til stræk og stillinger, der tilpasses dit behov, og hvad der er bedst for dig. Stillingerne i yin yoga holdes oftest i længere tid ad gangen, fordi det har en positiv indflydelse på dit nervesystem og bindevæv. Undervisningen foregår hovedsageligt siddende og liggende, og der vil være god tid mellem stillinger.

Der vil indgå puder, tæpper og yogatilbehør i undervisningen samt små bolde til massage af dit bindevæv. 

Alt udstyr er tilgængeligt, så du skal blot medbringe dig selv. Du er velkommen som du er. 

Yin yoga for stressramte_edited.jpg
Yin Yoga: Welcome
bottom of page