Japansk Lifting og Lifting Gua Sha®

Det naturlige ansigtsløft og glade organer

Billede jap_edited.jpg

Hvad er Lifting Gua Sha?

Gua Sha ansigtsbehandling er en gammel kinesisk massagebehandling, hvor der bruges flade sten. Gua betyder 'at skrabe' og Sha betyder 'røde pletter'. Når blodcirkulationen øges, får dine celler mere blod og ilt. Der masseres med udadgående strøg, hvilket sætter gang i lymfedrænage og udrensning af ophobede affaldsstoffer.

Gua Sha er effektiv ved rynker i panden og de små linjer ved øjnene. Med kombinationen af ansigtszoneterapi og akupressur fra Japansk Lifting er behandlingen Lifting Gua Sha en opstrammende og afslappende behandling af huden og muskulaturen i dit ansigt. Derudover påvirkes dine organer, idet der arbejdes med ansigtszoner samt nervesystem.

Hvordan foregår en behandling?

Ansigtet afrenses og masseres med Gua Sha. Japansk Lifting udføres ved en stimulation af zoner og punkter i ansigtet i kombination med en muskelstimulerendeteknik, der øger blodgennemstrømning i ansigtets muskler, så muskeltonus øges. 

Behandlingen foregår liggende og påklædt. Der anvendes økologisk hybenkerneolie, der har en regenererende og opbyggende virkning på huden. Hybenkerneolie tilfører huden fugt og næring, og den er fyldt med antioxidanter og fedtsyrer, der er meget gavnlige for huden. 

Hvad er Japansk Lifting godt for?

Japansk Lifting er mest kendt for sin naturlige ansigtløftende effekt, men behandlingen er godt for stress, ubalancer og spændinger i kroppen. Når ansigtets muskler og væv behandles, så påvirkes vores organer og vores hormon- og nervesystem også. Derved påvirkes det generelle velbefindende i en positiv retning. Lifting Gua Sha arbejder med kroppens ubalancer, og behandlingen vil afspænde ansigtet, der drænes for væskeophobninger og affaldsstoffer. Dermed vil ansigtet få et mere afslappet og frisk udseende. 

Ansigtet består af mange muskler, og musklerne skaber vores mimik, vores sammenknebne øjne i solen og vores latter. Det er også dem der skaber vores bekymringsrynker i panden og mellem øjenbrynene. Hele livet bruger vi vores ansigtsmuskler og spænder dem. Det forstærkes, når vi er stressede, nervøse, har smerter eller er anspændte. Livet sætter naturligvis sine spor i vores ansigter, og stress, træthed, bekymringer, spændinger påvirker vores ansigtsmuskulatur.

Din ansigtshud vil se klarere ud, hvis du i en periode har drukket rigeligt med vand og fået sovet tilstrækkeligt modsat en periode med travlhed, for lidt søvn, dårlig kost eller meget alkohol. Vi kan selv hjælpe vores hud gennem vores livstil, men en behandling vil hjælpe dig, din hud og dine organer godt på vej. På sigt kan du risikere at få sundere hud og glade organer : )

Lifting Gua Sha kan have en lindrende og positiv effekt på følgende: ​​

  • Opstramning af ansigtshuden

  • Formindskelse af rynker, hævelser, misfarvning og poser under øjnene

  • Stimulation af kredsløbet i ansigtets muskler og nerver

  • Fordøjelsesbesvær

  • Udrensning af træt og uren hud

  • Øget muskeltonus og glød i ansigtet​

  • Stress

  • Hovedpine og migræne

Hvor mange behandlinger skal der til?

Du vil føle dig afslappet efter en behandling og kunne se en forskel i dit ansigt i op til 3-4 dage derefter, men hvis jeg skal hjælpe dig med at opnå en langsigtet effekt, skal der mere end 1 behandling til. Det afhænger af din huds tilstand og din ældningsproces, men det anbefales at modtage 6-10 behandlinger på 8 uger. Derefter 1 behandling med 6-8 ugers mellemrum.​ Ligesom kroppens muskler skal trænes, skal ansigtets muskler også for at opretholde en vedvarende muskeltonus i ansigtet.