top of page

Hvordan foregår en KST-behandling?

Før, under og efter kranio-sakral terapi

Værd at vide om kranio-sakral terapi 1. gang:

Indledes med en kortere samtale, journalføing, behandling og efterfølgende opfølningsmail for at kunne hjælpe dig bedst muligt. Du vil kunne opleve bedring efter en behandling, men forvent at det tager mere end en behandling for at opnå en bedring af de problematikker du måtte komme med. Min erfaring er, at langt de fleste oplever en bedring efter et par behandlinger. Hvis du ikke oplever bedring efter 3 gange, vil jeg anbefale dig en anden behandler.

Før behandling:

  • Medbring bløde bukser

  • Tag store smykker af

  • Hav en bluse uden rullekrave, hætte eller stram lukning omkring nakken med.

Under behandlingen

En kranio-sakral behandling kan foregå omkring hoved, nakke, skuldre, rygsøjle, mave, korsben, ben, arme og fødder. Faktisk over hele kroppen og ikke kun omkring hovedet. Behandlingen foregår hovedsageligt påklædt, men med behandling på huden omkring ryg, mave og korsben.

Jeg behandler dig, mens du ligger på ryggen, på maven eller på siden. Enkelte gange siddende eller stående. Jeg kombinerer blide stræk, tryk, triggerpunkter, akupressur (trykmassage) og bindevævsmassage i mine behandlinger.


Der elektrisk briks, lagen, tæppe og mulighed for varme på briksen. 

Efter behandling:

Drik godt med vand. Spring træning og andet fysisk krævende over den dag, du får behandling. Du kan opleve træthed efter behandling. Nogen vil opleve mere energi, og nogen kan opleve en smule sløjhed efter behandling. Det vil kunne opleves forskelligt, men alt er fint, og er et fint tegn på, at der er noget, der arbejder videre i dig, og at der er en øget udskillelse af affaldsstoffer. Hvis du oplever dig mere sårbar eller følsom, så er det også helt i orden, men det kan være overraskende, hvis det er nyt for dig at få en behandling, der påvirker krop og sind. Vid at det dit nervesystem, dit bindevæv, din krop og sind, der takker dig. 

Sådan betaler du:

Med MobilePay i klinikken eller bankoverførsel. Ved køb af klippekort sendes en faktura til dig, som betales ved bankoverførsel.

Hvordan foregår en behandling?: Tekst
bottom of page