Referencer

Det siger klienterne:

Min niårige søn har været tre gange til kranio sakral terapi hos Mia. Han er sensitiv og hypermobil og har derfor ofte lidt bøvl med led og spændinger i kroppen.
Han var noget forbeholden til den første session, men de to efterfølgende sessioner overgav han sig helt og faldt i søvn begge gange
Tilfældigvis havde vi et besøg hos hans kiropraktor en uge før og efter behandlingen hos Mia, og kiropraktoren spurgte meget overrasket, hvad vi dog havde gjort, fordi hun helt klart kunne mærke, hvor afspændt han var i ryggen.
De tre gange var lidt tænkt bare som et forsøg, men min søn mener bestemt, at vi skal besøge Mia igen.

Jeg har gået til kraniosakral behandling hos Mia i en lang periode. Mia formår at skabe et trygt, nærværende og afslappende rum, og jeg har altid følt mig i trygge hænder. Hun har hjulpet mig med mine smerter og guidet min krop til at give slip på spændinger og slappe helt af. Jeg giver mine største anbefalinger til Mia.

Hanne Poulsen

Sarah Østergaard

Jeg fik den bedste behandling i onsdags. Mia er en dygtig behandler. Hun er rolig og får en til at slappe af under sine behandlinger.
Endelig har jeg fundet en der er god til at give massage, hvor trykket er det rigtige. Som fysioterapeut er jeg lidt kritisk, og har haft svært ved at finde en god behandler. Mia har det rigtige tryk og feeling med hvor hårdt/blødt hun skal tage fat. Jeg skal helt sikkert booke en tid igen meget snart. Det kan varmt anbefales.

Mia er en dygtig og grundig behandler. Man føler sig tryg i hendes hænder. Hun er rolig, og man føler sig veltilpas og dejligt afslappet både imens og efter behandling. Min krop er i balance efter behandling.

Pia Hvidsten

Mette Müller