top of page

Japansk Lifting og Gua Sha med KST

Naturligt ansigtsløft 

En klient får japansk lifting og massage i ansigtet

Japansk Lifting og Gua Sha har positiv effekt på følgende: ​​

  • Naturligt ansigtsløft

  • Formindskelse af rynker, hævelser, misfarvning og poser under øjnene

  • Stimulation af kredsløb i muskler og nerver i ansigtet

  • Udrensning af uren hud

  • Øget muskeltonus og glød i ansigtet​

  • Stress

  • Hovedpine og migræne

  • Fordøjelsesbesvær


Hvad er Lifting Gua Sha?

Gua Sha ansigtsbehandling er en gammel kinesisk massagebehandling, hvor der bruges flade sten. Gua betyder 'at skrabe' og Sha betyder 'røde pletter'. Når blodcirkulationen øges, får dine celler mere blod og ilt. Der masseres med udadgående strøg, hvilket sætter gang i lymfedrænage og udrensning af ophobede affaldsstoffer.

Gua Sha er effektiv ved rynker i panden og de små linjer ved øjnene. Med kombinationen af ansigtscupping samt ansigtszoneterapi og akupressur fra Japansk Lifting er behandlingen Lifting Gua Sha en opstrammende og afslappende behandling af huden og muskulaturen i dit ansigt. Derudover påvirkes dit organ- og nervesystem positivt ved behandling, idet ansigtets nerver og reflekszoner påvirkes. Som dine fødder har reflekszoner, har dit ansigt det også foruden ansigtsnerver. 

Hvordan foregår en behandling?

Ansigtet afrenses og masseres med Gua Sha. Japansk Lifting udføres ved stimulation af zoner og punkter i ansigtet i kombination med en muskelstimulerende teknik, der øger blodgennemstrømning i ansigtets muskler, så muskeltonus øges. 

Behandlingen foregår liggende og påklædt. Der anvendes økologisk hybenkerneolie, der har en regenererende og opbyggende virkning på huden. Hybenkerneolie tilfører huden fugt og næring, og den er fyldt med antioxidanter og fedtsyrer, der er meget gavnlige for huden. 

Hvad er Japansk Lifting godt for?

Japansk Lifting er mest kendt for sin naturlige ansigtløftende effekt, men behandlingen er godt for stress, ubalancer og spændinger i kroppen. Når ansigtets muskler og væv behandles, så påvirkes vores organer og vores hormon- og nervesystem også. Derved påvirkes det generelle velbefindende i en positiv retning. Lifting Gua Sha arbejder med kroppens ubalancer, og behandlingen vil afspænde ansigtet, der drænes for væskeophobninger og affaldsstoffer. Dermed vil ansigtet få et mere afslappet og frisk udseende. 

Ansigtsmuskler og rynker

Ansigtet består af mange muskler, og musklerne skaber vores mimik, vores sammenknebne øjne i solen og vores latter. Det er også dem der skaber vores bekymringsrynker i panden og mellem øjenbrynene. Hele livet bruger vi vores ansigtsmuskler og spænder dem. Det forstærkes, når vi er stressede, nervøse, har smerter eller er anspændte. Livet sætter naturligvis sine spor i vores ansigter, og stress, træthed, bekymringer, spændinger påvirker vores ansigtsmuskulatur.

Din ansigtshud vil se klarere ud, hvis du i en periode har drukket rigeligt med vand og fået sovet tilstrækkeligt modsat en periode med travlhed, for lidt søvn, dårlig kost eller meget alkohol. Vi kan selv hjælpe vores hud gennem vores livstil, men en behandling vil hjælpe dig, din hud og dine organer godt på vej. På sigt kan du risikere at få sundere hud og glade organer : )​ 

Kombi-behandling med kranio-sakral terapi

Kombinationen af ansigtsbehandling og kropsbehandling giver både ansigtsglød og afspænding til krop og sind, og behandlingen påvirker dit organsystem, hormonsystem og nervesystem positivt. Hvis du døjer med stress, hovedpine, søvnbesvær, spændinger omkring nakke, kæbe eller mellemgulv, anbefaler jeg en kombi-behandling med kranio-sakral terapi. 

Hvor mange behandlinger skal der til?

Du vil føle dig afslappet efter en behandling og kunne se en forskel i dit ansigt i op til 3-4 dage derefter, men hvis jeg skal hjælpe dig med at opnå en langsigtet effekt, skal der mere end 1 behandling til. Det afhænger af din huds tilstand og din ældningsproces, men det anbefales at modtage 6-10 behandlinger på 8 uger. Derefter 1 behandling med 6-8 ugers mellemrum.​ Ligesom kroppens muskler skal trænes, skal ansigtets muskler også for at opretholde en vedvarende muskeltonus i ansigtet.

Japansk Lifting og Gua Sha med KST: About
bottom of page