top of page
Yin Yoga: About
Grønne bambus

Yin Yoga på små hold

Yin yoga, boldmassage og afspænding

Plads til at være dig og fokus på at få skabt øget ro i nervesystem, krop og sind. 

Små hold på max. 8 deltagere i samarbejde med Nørrebro Sundhedshus, Frederiksberg Sundhedscenter og FOF København. Hold på max 4 deltagere på Amagerbro og 1:1 yin yoga med kranio-sakral terapi.

På mine hold bliver du guidet til stræk, der tilpasses dit behov, og hvad der er bedst for dig. Yin yoga handler om hvordan det føles, hvad der er bedst for dig - og ikke hvordan det ser ud.

Gennem blide stræk og boldmassage vil du du arbejde med kropsbevidsthed, vejrtrækning, bindevæv og ro. Stillingerne i yin yoga holdes oftest i længere tid ad gangen, fordi det har en positiv indflydelse på dit nervesystem og bindevæv.

Forudsætninger: For alle uanset tidligere erfaringer med yoga. Alt yogaudstyr er tilgængeligt. Kom behageligt tøj og varme strømper.

Om Mia Skjoldager:

Yinmind yogalærer, RAB-certificeret kranio-sakral terapeut med klinik på Amagerbro og erfaring med stress og stressrelaterede problematikker. Jeg er uddannet lærer i idræt og dansk som andetsprog og har arbejdet indenfor specialområdet gennem 15 år. Min undervisning og jeg er rummelig og hjertelig, og jeg lægger vægt på, at der skal være en tryg og rar stemning.

bottom of page